Selder. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij wortel, prei, bleekselder, ui en look grof. Leg ze met het soepvlees, de peterselie, laurier, peperkorrels en tijm in een ovenschotel.
-
Smeer de tomatenpuree over de groenten en het vlees.
-
Bak ± 30 à 45 min in de oven op 200°C, tot de groenten en het vlees goed bruin gebakken zijn.
-
Doe de gebakken groenten en het vlees in een grote soepkom.
-
Overgiet met 2 l koud water. Laat ± 1 u 30 min zachtjes koken.
-
Haal geregeld het schuim van de bouillon met een schuimspaan.
-
Giet de bouillon door een zeef.
-
Kruid de bouillon met peper en zout.
-
Tip: gooi het soepvlees niet weg. Meng het met een beetje mayonaise voor op de boterham of maak er een lekkere quiche of omelet mee.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven