Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bedek een bakplaat met bakpapier of een siliconenmatje.
-
Beboter en bebloem de bakring en zet deze op de bakplaat.
-
Rol het zanddeeg voorzichtig uit en leg dit in de bakring.
-
Druk overal goed aan en verwijder het teveel aan deeg.
-
Snij de vanillestok open en haal de zaadje eruit. Doe de eieren, room, suiker en vanillezaadjes in een kom en mix alle. Hou opzij.
-
Schil de appelen en haal het klokhuis eruit met een appelboor. Snij de appels in 2 helften en snij fijne, halvemaanvormige plakjes. Schik de plakjes op het zanddeeg, werk van buiten naar binnen toe in een cirkelvormige patroon.
-
Giet het gemixte mengsel over de appels.
-
Bak in een voorverwarmde oven van 175°C gedurende ongeveer 30 minuten.
-
Haal uit de oven, verwijder de bakring en laat afkoelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven