Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en snij in ringen.
-
Smelt de boter in een ruime pan en stoof de uienringen even aan. Bestrooi met de suiker en laat karamelliseren.
-
Besprenkel met azijn en blus met witte wijn. Voeg de bouillon toe en laat op een zacht vuurtje verder pruttelen tot de uien gaar zijn.
-
Snij het brood in plakjes en rooster aan beide zijden.
-
Kruid de soep met versgemalen peper en zout.
-
Giet de uiensoep in vuurvaste kommen, leg de plakjes brood erop en bestrooi ze met gemalen kaas.
-
Plaats onder een hete grill en laat goudbruin kleuren.
-
Salade
Serveer onmiddellijk met een frisse, groene salade met wat mosterdvinaigrette.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven