Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Sorbet: schil de 5 kiwi’s en mix fijn met de suikersiroop. Duw door een fijne puntzeef en giet in de ijsturbine. Draai af tot sorbet. Zet tot gebruik in de diepvries.
-
Schil de andere 8 kiwi’s voor de salade en snij ze in gelijke, kleine blokjes. Snipper wat blaadjes munt fijn en meng onder de kiwistukjes. Zet een ring op het midden van de borden en vul met de kiwisalade.
-
Doe wat mascarpone in een spuitzak en spuit toefjes mascarpone op het bord.
-
Duw de kiwisorbet door een kleine ringvorm en dresseer boven de salade.
-
Dien onmiddellijk op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven