Kippenreepjes met zuiderse groenten & wokmie
Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de courgette en de champignons in plakjes. Pel de rode ui en snij fijn. Pel het teentje look en snipper fijn.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snij het vruchtvlees in stukjes.
-
Verhit een flinke scheut olie in de wok en bak de uisnippers hierin. Voeg kippenreepjes, paprikastukjes en look toe en roerbak op een hoog vuur.
-
Schep de champignons en courgetteplakjes erdoor. Strooi de wokmie erbij en kruid met versgemalen zwarte peper, zeezout en Provençaalse kruiden. Roerbak tot alles gaar is.
-
Voeg, indien de mie gaat kleven, een scheutje water toe.
-
Scheur de basilicumblaadjes van hun steeltjes en strooi ze erover.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven