Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de courgette en de champignons in plakjes.
-
Verwijder de steelaanzet en de zaadlijsten van de paprika’s. Snij het vruchtvlees in stukjes.
-
Verhit een flinke scheut olie in de wok en bak de uisnippers hierin. Voeg kippenreepjes, paprikastukjes en look toe. Roerbak op een hoog vuur.
-
Schep de champignons en courgetteplakjes erdoor. Kruid met versgemalen zwarte peper, zeezout en Provençaalse kruiden. Roerbak tot alles gaar is.
-
Scheur de basilicumblaadjes van hun steeltjes en strooi ze erover.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven