Eieren en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de eieren los in een diep bord, samen met 2 el water, zout, peper en een flinke snuif Provençaalse kruiden.
-
Zet een ander diep bord klaar met een mengeling van paneermeel, sesamzaadjes, de verschillende kruiden en een snuifje zout.
-
Dompel de kippenreepjes eerst in het eiermengsel en wentel ze daarna door het sesammengsel.
-
Bak ze ± 8 min in olijfolie zodat beide kanten goudbruin zijn.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven