Selder. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de groenten. Snij de prei, wortels en selder in fijne julienne.
-
Los het bouillonketeltje op in 2 dl heet water. Hou apart.
-
Kook de aardappelen in de schil gaar en snij in 4.
-
Gril de kippenhaasjes op de BBQ of in een grillpan.
-
Knip grote vellen aluminiumfolie. Verdeel op elk vel de groentejulienne en de aardappelstukjes. Schik de gegrilde kippenhaasjes op de groenten. Kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden.
-
Vouw de pakketjes tot een papillot en giet op het laatste moment de kippenbouillon erbij. Vouw het pakketje overal goed dicht.
-
Gaar verder op de BBQ onder gesloten deksel of bij slecht weer in een voorverwarmde oven van 180°C.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven