Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Dep de geraspte courgette droog met keukenpapier.
-
Stoof de uisnippers samen met de look en de pijnboompitten in olie. Laat dit afkoelen.
-
Meng het gehakt met het paneermeel, de verse kruiden en de courgette-, ei- en uimengeling. Kneed goed door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
-
Vul een beboterd bakblik met de mengeling en druk goed aan.
-
Bak goudbruin en gaar in 40 à 50 minuten.
-
Werk af met wat extra pijnboompitten en basilicumblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven