Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de geschilde en gewassen aardappelen tot puree. Giet af en laat even drogen. Stamp de aardappelen tot een fijne aardappelpuree. Werk af met de zure room. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Pel de uien en snij ze in fijne ringen. Stoof aan in wat boter. Bestrooi met bloemsuiker en laat zachtjes karamelliseren.
-
Warm de rode kool op.
-
Bak de chipolata's mooi krokant in hete boter. Steek ze op een BBQ-prikker, zo blijven ze mooi recht tijdens het bakken.
-
Schik de aardappelpuree, rode kool, gestoofde ui en worst op het bord. Werk af met peterselie en enkele blaadjes veldsla.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven