zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kipfilet in grote stukken. Doe in een mengkom.
-
Plet de peperbolletjes of korianderzaadjes.
-
Meng de kippenstukjes met de olijfolie en balsamicoazijn, kruid met peper en fleur de sel, voeg de geplette peperbolletjes of korianderzaad erbij. Dek de mengkom af en zet 1 u in de koelkast.
-
Spoel de nectarines en snij in 8 stukken. Zet opzij.
-
Salade:
spoel de tomaten en verwijder het kroontje. Snij in schijfjes. Spoel de komkommer en snij in schijfjes. Pel de ui en snij eveneens in schijfjes. Werk net voor het opdienen af met wat olijfolie gemengd met azijn en citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 190°C.
-
Haal de gemarineerde kip uit de koelkast en maak 8 brochettes met afwisselend een stukje kip en nectarine. Leg in een ovenschaal.
-
Bak ± 20 min in de voorverwarmde oven.
-
Serveer 2 brochettes met de salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven