Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng het water met de kippenbout en de bouillonblokjes aan de kook. Kruid af.
-
Pel de ui en schil de wortel. Snij de ui, wortel en selder grof en voeg samen met het kruidentuiltje toe aan de bouillon. Laat ± 45 min koken.
-
Haal de kip uit de bouillon. Trek het gare kippenvlees in reepjes.
-
Voeg de fijngesneden soepgroenten bij de bouillon en laat 10 min koken. Voeg de ravioli erbij en kook 2 min.
-
Doe de geroosterde fijngesneden paprika en de reepjes kip bij de bouillon en laat opwarmen.
-
Werk af met basilicum en eventueel wat geraspte kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven