Selder. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de uien en halveer. Halveer de bol look. Duw de kruidnagels in de ui.
-
Was de selder en snij elke tak selder in drie. Was de wortelen en snij in drie. Was het groen van prei en halveer.
-
Kruidentuiltje
bind de tijm, peterseliestengels en laurier samen met keukendraad.
-
Doe alle groenten en kruiden in een kookpot en overgiet met 4,5 l koud water.
-
Steek de kip in het water en breng aan de kook.
-
Laat 3 u rustig sudderen en schep regelmatig het schuim weg met een schuimspaan.
-
Schep de kip uit de bouillon en pluk het vlees van het bot. Gebruik in een bereiding zoals bv. vol-au-vent of als soepvlees.
-
Giet de bouillon door de zeef.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven