Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de look en uien. Snij de uien in 4.
-
Rits de naaldjes van de takjes tijm los.
-
Meng de mosterd door het citroensap.
-
Verhit de olie in een ruime pan en bak hierin de kippenbillen aan alle zijden goudbruin. Haal ze uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Bak de uien samen met de look en de witloofstronkjes in de pan. Laat ze lichtjes kleuren en leg de kippenbillen erop. Voeg de citroenpartjes, zeste, olijven en tijmnaaldjes toe.
-
Bestrooi met suiker en kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Overgiet met het citroensap en voeg nog 2 dl water toe.
-
Dek de pan af en laat, op een laag pitje, 40 minuten sudderen.
-
Serveer met witte rijst.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven