Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Borstel de paddenstoelen schoon. Snij grote exemplaren in plakken.
-
Schil en rasp de gember. Verwijder de zaadjes van de chilipeper en hak het vruchtvlees grof.
-
Plet de citroengrasstengels en snij in grote stukken.
-
Breng de kippenbouillon aan de kook en voeg kokosmelk, citroengras, gember, vissaus, limoensap, pepers en champignons toe. Laat 10 à 15 minuten koken zodat de smaken zich kunnen vermengen.
-
Werk af met een limoenpartje. Bestrooi met verse korianderblaadjes en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven