Lactose , Melk , noten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kipkebab
Pel de look en pers fijn. Meng de look met de yoghurt en de droge kruiden. Kruid met zwarte peper en zout. Roer het kippenvlees erdoor. Laat min. 2 u (tot een nacht) marineren in de koelkast.
-
Rijg het vlees op satéstokken en gril op een matige BBQ of in een grillpan 5 min aan elke kant.
-
Muntlabneh
Snipper de muntblaadjes en koriander grof. Mix de feta met de labneh, de groene kruiden, cashewnoten, 2 el water en olijfolie. Breng op smaak met cayennepeper, zout en citroensap.
-
Groenten
Pel de rode ui en snipper in hele fijne ringen (met een mandoline). Verwijder de uiteindes van de boontjes. Breng licht gezouten water aan de kook.
-
Blancheer de erwten 1 min en de boontjes 2 min. Giet af en spoel koud.
-
Snipper de koriander- en muntblaadjes fijn.
-
Warm de Turkse broodjes zoals vermeld op de verpakking.
-
Smeer muntlabneh op elk Turks broodje. Beleg met de groene groenten en rode ui. Serveer met de kipkebab en werk af met de gesnipperde munt, koriander, takjes dille en granaatappelpitten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven