Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de champignons en snij in kwartjes. Stoof ze gaar in een klontje hete boter en een scheutje citroensap. Giet het bakvocht af en vang op in een steelpannetje.
-
Laat het bakvocht tot de helft inkoken.
-
Breng de gevogeltefond aan de kook, bind met roux en giet door een zeef.
-
Voeg de room toe en breng opnieuw aan de kook.
-
Zet van het vuur en voeg de champignons en het ingekookte champignonvocht toe. Kruid met peper en zout.
-
Reinig het witlof en snij middendoor. Stoof het witlof gaar in boter met een scheutje water en wat citroensap.
-
Bak de kipfilets gaar in boter en kruid met peper en zout.
-
Bak de pommes allumettes krokant in heet frituurvet.
-
Snij de kipfilet in plakjes en schik op het bord. Schik het witlof naast het vlees. Werk af met de champignonsaus.
-
Snipper de peterselie fijn en strooi over het gerecht.
-
Serveer de fijne frietjes in een apart kommetje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven