Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij fijn. Bak samen met de kippenbouten aan in olijfolie. Kruid met peper, zout, currykruiden en de zeste van citroen.
-
Voeg de kefir toe en laat op een zacht vuur ± 35 à 40 min garen, tot de bouten gaar zijn.
-
Snij de komkommer, tomaten en rode ui in schijfjes. Kruid met peper en zout.
-
Meng wat citroensap en olijfolie onder de groenten. Werk af met fijngesneden koriander.
-
Serveer de kipcurry met de komkommer-tomatensalade en rijst.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven