noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de noten in een droge koekenpan.
-
Snij de kipfilet in reepjes. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika en snij het vruchtvlees in stukken.
-
Snij de sluimererwten in schuine stukken.
-
Pel de ui en hak grof. Pel het teentje look en duw door de lookpers. Laat de ananasstukjes uitlekken. Reinig de lente-uitjes en snij in grove stukken.
-
Meng de kip met de ketchup, rode wijnazijn, bruine suiker, look, ui en paprika. Schep goed door elkaar in een glazen kom, kruid met pilipili en zeezout. Plaats 8 à 10 minuten onafgedekt in de microgolf op de hoogste stand tot de kip begint de garen.
-
Schep de stukken ananas, sluimererwten en pijpajuin erdoor. Plaats nog 3 à 5 minuten in de microgolfoven tot de kip helemaal gaar is.
-
Laat even rusten en schep de cashewnoten erdoor.
-
Masseer het zakje rijst en scheur bovenaan aan beide zijden 1 cm open. Plaats 2 minuten in de microgolfoven.
-
Serveer de rijst in een apart kommetje en werk af met wat fijngesnipperde peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven