Selder , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm 300 ml water met het zout, suiker en laurier. Laat afkoelen.
-
Voeg 2,7 l water toe en leg de kip erin. Laat 12 u rusten in de koelkast. Haal de kip uit de pekel en dep goed droog.
-
Rub:
meng de droge kruiden onder elkaar.
-
Stop de peterselie en tijm in de opengesneden buik van de kip. Besprenkel de kip met olijfolie en masseer de volledige kip met de rub.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Was de krieltjes grondig, droog ze en leg ze in een ovenschotel. Zet een rooster op de ovenschotel en leg hier de kip op. Bak 1 u in de voorverwarmde oven.
-
Schil de appelen. Smelt wat boter in een sauspan. Voeg de suiker en de appelen toe. Roer goed om. Blus met 2 el citroensap. Laat 20 min op een zacht vuur sudderen onder deksel.
-
Serveer de kip met de krieltjes, appelmoes en veldsla met rode biet.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven