Eieren , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en look en snij fijn. Verwijder de pitten uit de dadels en snij in kleine stukken.
-
Snij de butternut in kleine stukjes.
-
Bak de ui- en looksnippers met de dadel- en butternutstukjes aan in een klontje boter. Laat wat garen. Kruid met peper en zout.
-
Flambeer met een goeie scheut whisky en laat afkoelen.
-
Week de sneetjes brood in wat melk en duw de melk eruit.
-
Meng alles samen, ook het gehakt en de eidooiers.
-
Vul de kip hiermee op.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Smeer de kip in met malse boter en kruid goed met kippenkruiden.
-
Steek de kip 1 u in de voorverwarmde oven. Bevochtig regelmatig met de braadsappen.
-
Haal de kip uit de oven en snij in stukken.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven