Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Warm de oven voor op 190°C.
-
Meng het sap en de zeste van 1 sinaasappel met dijonmosterd.
-
Besprenkel een ovenschotel met 2 el olijfolie.
-
Snij de venkel in schijven en leg in de ovenschotel.
-
Leg de kippenbillen op de venkel en overgiet met de sinaasappelsaus. Kruid met peper en zout.
-
Snij de andere sinaasappel in schijven en verdeel over de schotel.
-
Besprenkel alles met olijfolie. Bak in de voorverwarmde oven gedurende ± 40 à 45 minuten, tot de kip gebakken en gaar is.
-
Serveer met een frisse salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven