Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Farce: pel de ui en het teentje look. Reinig de champignons. Hak de ui en look fijn. Snij de champignons fijn. Snipper de bieslook fijn. Meng het gehakt met de fijngehakte ui, het teentje look, de spekblokjes, de bieslook, de room en een beetje boter. Kruid met peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 240°C.
-
Vul de kip met de farce. Bind de poten opnieuw vast en leg in een beboterde ovenschaal. Kruid de kip met peper en zout. Voeg enkele takjes rozemarijn toe en een beetje water.
-
Zet de kip in de oven en braad gedurende 1 uur. Bedruip regelmatig met de saus.
-
Schil de aardappelen, snij ze in partjes en stoom of kook ze beetgaar.
-
Reinig de spruitjes, snij in 4 en stoom ze beetgaar. Smelt een klontje boter en stoof de spruitjes krokant. Meng de spruiten onder de aardappelen, kruid met peper en zout. Werk de groenten af met pistachenoten.
-
Haal de kip uit de oven en laat even rusten. Schik de kip op een schotel en serveer de groenten erbij.
-
Snij de kip aan tafel aan.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven