Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en snipper ze fijn. Schil de appels en verwijder het klokhuis. Snij het vruchtvlees in plakjes.
-
Snij de kipfilet in reepjes. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 2 eetlepels olie in de wok en bak het vlees goudbruin. Voeg de uisnippers toe en roerbak kort. Bestrooi met kerriepoeder en schep door elkaar. Overgiet met de kokosmelk en kippenbouillon.
-
Voeg de plakjes appel toe. Stoof het geheel in 10 minuten gaar.
-
Serveer met witte rijst.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven