Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Scheur de oesterzwammen in 2, de grotere exemplaren in 4.
-
Pel de ui en snij in halve ringen.
-
Pel de look en pers fijn.
-
Verhit wat boter in een pan en bak de krieltjes mooi bruin. Schep met een schuimspaan uit de pan en bewaar even apart.
-
Bak de kippenblokjes krokant in dezelfde pan. Voeg indien nodig wat extra boter toe. Schep met een schuimspaan uit de pan.
-
Bak de oesterzwammen met de uienringen en look in dezelfde pan. Voeg extra boter toe indien nodig.
-
Blus met de Madeirawijn. Laat volledig droogkoken.
-
Roer de bloem erdoor. Blus met de kippenbouillon en melk en breng al roerend aan de kook. Laat 1 min rustig koken tot een mooi gebonden massa.
-
Voeg de room en kippenblokjes toe en laat 5 min sudderen. Roer regelmatig.
-
Voeg de krieltjes toe en kruid met zwarte peper en zout.
-
Snipper de bieslook fijn en werk het gerecht ermee af.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven