Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kipfilets in reepjes. Pel de ui en snij in partjes. Snij de tomaten eveneens in partjes.
-
Verhit olie in de wok en bak het vlees en de uistukken erin. Roer de curry erdoor en laat meebakken. Voeg de tomatenpartjes toe en roerbak.
-
Besprenkel met water. Dek de wok af en laat garen. Roer de spinazie er als laatste door.
-
Haal de wok van het vuur en meng de yoghurt eronder. Breng verder op smaak met peper en zout.
-
Bestrooi met korianderblaadjes en serveer met basmatirijst.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven