Pindanoten , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de kippenblokjes met het zout, de pilipili, het paprikapoeder, de tomatenpuree, de sambal, de kandijsuiker, de ketjap manis en de maïzena. Laat 30 min marineren op kamertemperatuur.
-
Pel de look en de sjalot en snipper alles fijn.
-
Verwijder de steelaanzet en de zaadjes van de puntpaprika’s en snij in ringen.
-
Roerbak de kippenblokjes in een wok met arachideolie.
-
Schep uit de wok en voeg de sjalot, de look en de paprika toe. Laat 1 min bakken. Blus met de witte wijn en laat verdampen.
-
Bevochtig met de room en de kippenbouillon. Voeg de kippenblokjes toe en laat 10 min rustig sudderen. Kruid met zout.
-
Snipper ½ van de platte peterselie fijn en roer door de kip.
-
Bereid de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking en serveer met de kip in duivelsaus. Werk af met de overige platte peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven