Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Courgettegratin: spoel de courgette en tomaten en droog alles. Snij de courgette in dikke schijven en vervolgens in Doe de courgettestukken in een ovenschotel.
-
Snij de tomaten in stukken en voeg toe aan de courgettes.
-
Pel de ui en het teentje look. Snij de ui fijn en duw het lookteentje door de lookpers. Verdeel beide over de groenten.
-
Snij het bouillonblokje in 2 en verdeel over de groenten. Overgiet de groenten met voldoende olijfolie. Kruid met peper en zout. Voeg 1 dl water toe.
-
Meng alles en zet de ovenschotel in de voorverwarmde oven. Laat 30 à 40 min garen. Roer regelmatig en voeg, indien nodig, nog wat water toe.
-
Pel de sjalot en snipper fijn.
-
Snij de kipfilet in mooie stukken.
-
Verwarm een scheutje olijfolie in een pan en bak de sjalotjes aan. Voeg de kippenblokjes toe en kruid met peper en zout. Laat alles op een zacht vuur bakken.
-
Voeg de room toe. Snipper de dragon fijn en meng onder de room. Laat de room indikken op een zacht vuur.
-
Kook de pasta al dente. Giet af en laat uitlekken.
-
Draai nestjes van de tagliatelle en schik in het midden van het bord. Verdeel de kip met roomsaus aan de ene kant van het bord en de groentegratin aan de andere kant.
-
Werk af met wat verse takjes dragon en Parmezaanse kaas over de pasta.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven