Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Marinade: meng de ingrediënten (olijfolie, wittewijnazijn, pilipili, zout, oregano, lookpoeder, gedroogde sjalotsnippers, paprikapoeder, komijn, zwarte peper en 4 el limoensap) in een kom. Wentel het vlees erdoor zodat alles bedekt is en zet 30 min in de koelkast.
-
Pel de avocado, snij middendoor en verwijder de pit. Snij de avocado en tomaten in blokjes.
-
Salsa: pel en snipper de rode ui fijn.
-
Schil de ananas en verwijder het harde middenstuk. Snij het vruchtvlees van de ananas in kleine blokjes en doe samen met de uisnippers in een kom.
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringen, ook het stevige groene gedeelte. Schep samen met het limoensap en de zeste door de ananasblokjes.
-
Verwijder de zaadjes van de chilipeper en snij in hele kleine stukjes, voeg bij de salsa en kruid met peper en zout.
-
Snij de korianderblaadjes en -steeltjes fijn en schep door de salsa.
-
Snij de kippenhaasjes in repen. Bak het vlees goudbruin en gaar in een pan met antiaanbaklaag.
-
Snij in blokjes en schep de avocado en tomaat erdoor. Vul de tacoschelpen en schep er ook wat salsa in. Werk eventueel af met wat geraspte mozzarella.
-
Serveer onmiddellijk met de rest van de ananassalsa.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven