Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de tonijn in blokjes.
-
Marinade
Meng de vis in een kom met zout, suiker, witte peper, azijn en limoensap. Zorg ervoor dat de blokjes gelijkmatig bedekt zijn.
-
Dek af met plasticfolie en laat 3 u marineren in de koelkast.
-
Schil de mango en snij het vruchtvlees langs de pit weg.
-
Snij ¾ van de mango in blokjes van 1 cm.
-
Vinaigrette
Pureer ¼ van de rijpe mango met 1 el water en giet in een potje met deksel. Voeg de vinaigrette-ingrediënten hieraan toe. Dek af en schud krachtig. Kruid met zout en peper. Zet opzij tot je serveert.
-
Schil de komkommer, verwijder de zaadjes en snij in blokjes. Snij de kerstomaatjes in kwartjes. Pel de rode ui en hak fijn. Schil de gember en rasp fijn.
-
Haal de gemarineerde tonijn uit de kom en giet het vocht weg. Roer de tonijn en groenten voorzichtig door elkaar.
-
Werk af met een beetje limoenzeste en voeg naar smaak nog wat peper en zeezout toe.
-
Serveer met de vinaigrette. Snij de picantina in stukjes en werk het gerecht hiermee af.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven