sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de Chinese kool in de lengte middendoor. Snij elke helft nog eens in de lengte in 3 stukken. Verwijder de voet van de kool. Leg ze in een kom en strooi tussen elke laag wat van de 3 el suiker en het grof zout. Overgiet met 130 ml water en laat een hele nacht staan.
-
Schil de wortel en snij in julienne.
-
Schil de appel, steek het klokhuis eruit en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
-
Snij de lente-ui in 2 cm lange schuine stukjes.
-
Verwijder de steelaanzet van de piccantina en snipper het vruchtvlees fijn.
-
Pel de teentjes look en schil de gember. Snipper fijn.
-
Meng gember, look, sojasaus, vissaus, piment d’espelette, piccantina, 100 g suiker en 4 el lauw water in een kom tot een dikke vloeibare massa. Roer de lente-ui, appel en wortel erdoor.
-
Laat de kool uitlekken en vang het vocht op. Leg de kool in een kom en bedek met de saus. Schep door elkaar zodat de saus overal komt te zitten.
-
Doe de kool in een grote bokaal, overgiet met het opgevangen vocht en sluit de pot af. Plaats 1 week in de koelkast voor gebruik. 1 maand houdbaar in de koelkast.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven