Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Los het vanillepoeder met 3 el suiker en 1 zakje vanillesuiker op in 4 el melk.
-
Voeg de rest van de melk toe en breng al kloppend aan de kook. Laat 1 min doorkoken en indikken.
-
Giet de vanillecrème onmiddellijk in een koude schaal en dek af met plasticfolie. Laat afkoelen in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 220°C.
-
Snij het pizzadeeg in 4 gelijke repen. Leg de repen pizzadeeg met het bakpapier op een bakplaat.
-
Prik met een vork gaatjes in het deeg en bak 10 min krokant en gaar in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen.
-
Klop de room met 1 zakje vanillesuiker stijf en meng voorzichtig onder de koude vanillecrème. Zo krijg je crème prise of crème suisse.
-
Doe de crème prise in een spuitzak.
-
Leg de gebakken pizza achter elkaar en spuit lange repen crème op de bodem.
-
Beleg verder met fruit en werk af met granaatappelpitten en macarons.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven