Kilner met zelfgemaakte icetea
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij zeste van de citrusvruchten en hou apart. Snij de citrusvruchten tot op het vruchtvlees (= peler à vif). Snij het vruchtvlees in schijfjes.
-
Breng het water met de kruiden en aromaten aan de kook. Voeg de zeste en het vruchtvlees van de sinaasappelen en citroenen toe. Los de honing en agavesiroop erin op.
-
Laat de theezakjes 10 min infuseren en haal ze eruit.
-
Voeg de blauwe bessen en frambozen toe.
-
Laat een nacht koelen in de ijskast.
-
Vul, voor het serveren, de kilner op en voeg er voldoende schilferijs aan toe om te koelen.
-
Werk het drankje af met verse munt en vers rood fruit.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven