Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Muntadjika:
hak de munt grof, pel de look en snij de chilipeper met zaadjes in stukken. Doe samen met het zout in het hakmolentje en mix tot een vochtig zout.
-
Snij de lente-ui in fijne ringetjes.
-
Klop de eieren los in de melk voeg de lente-ui en 2 el adjika toe.
-
Week de sneden brood in het eimengsel. Bak goudbruin aan beide zijden in boter en laat de kaas erover smelten.
-
Beleg:
werk af met gekookte ham, kerstomaatjes en kervel. Serveer met de rest van de adjika en zure room.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven