Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de courgette, aubergine, wortelen en paprika’s en snij in blokjes.
-
Verwarm een scheut olijfolie in een ruime pan en stoof de ui en looksnippers hierin glazig. Voeg de gesneden groenten toe en roerbak.
-
Voeg tomatenstukjes, bouillonblokjes en kruiden toe. Breng aan de kook. Laat op een zacht vuurtje pruttelen tot de groenten beetgaar zijn.
-
Bak intussen het vlees rul in een droge koekenpan met antiaanbaklaag.
-
Voeg het vlees bij de saus en laat nog even doorkoken. Roer er de ketchup door en breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zout. Bewerk met de staafmixer.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water en giet af.
-
Serveer samen met de saus en gemalen kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven