Vis en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de rijst en laat uitlekken.
-
Voeg 360 ml water en een mespunt zout toe aan de rijst. Breng aan de kook onder deksel. Laat op een zacht vuur gedurende 10 min rustig koken.
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Schil de wortels en snij in fijne stukken.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de puntpaprika’s en snij in blokjes.
-
Snij de ananasringen in blokjes.
-
Verhit arachideolie in een pan en bak de ui glazig.
-
Voeg de stukjes wortel en paprika toe en roerbak gaar. Roer de erwtjes eronder.
-
Meng met een klopper de maïzena onder het ananassap.
-
Blus de groenten ermee. Voeg de honing, tomatenpuree en balsamicoazijn toe.
-
Breng aan de kook en laat al roerend enkele minuten koken.
-
Gaar de kibbeling volgens de bereidingswijze op de verpakking.
-
Serveer met de zoetzure groenten en rijst en werk af met een takje koriander.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven