Vis en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Tartaarsaus: pel de hardgekookte eieren en plet ze fijn met een vork. Schil het sjalotje en snij fijn. Schep de mayonaise, peterselie, bieslook, dragon en sjalot door de geplette eieren.
-
Hak de augurkjes en uitgelekte kappertjes fijn en schep ze door de tartaar. Breng op smaak met versgemalen peper en zeezout. Plaats in de koelkast tot gebruik.
-
Verwarm de friteuse tot 180°C.
-
Beslag: splits het ei. Meng de eidooier met het bier en de bloem tot een glad beslag. Roer er een mespunt zout door.
-
Klop het eiwit stijf en schep door het beslag.
-
Snij de vis in reepjes. Kruid royaal met peper en zout.
-
Haal de visreepjes door het beslag en bak goudbruin in de friteuse.
-
Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Serveer onmiddellijk met de tartaarsaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven