Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Remouladesaus: pel het sjalotje en snipper fijn.
-
Snipper de peterselie, bieslook, dragonblaadjes en kervel fijn.
-
Hak de augurkjes en uitgelekte kappertjes fijn. Schep ze samen met de fijngehakte peterselie, bieslook, dragon, kervel en sjalot door de mayonaise. Breng op smaak met worcestersaus, versgemalen peper en zeezout.
-
Plaats in de koelkast tot gebruik.
-
Bak de kibbeling in de oven of frituur.
-
Serveer als fingerfood met de remouladesaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven