Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de eieren hard in 8 min. Laat afkoelen en pel.
-
Snipper de bieslook fijn. Pel de sjalot en snipper fijn.
-
Plet de eieren en meng met de bieslook, sjalot, zure room en 25 g mayonaise. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Leg de Parmaham op een ovenplaat met bakpapier en bak 7 min in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen op keukenpapier.
-
Steek 16 schijfjes van Ø 1,5 cm uit de geitenkaas.
-
Halveer de kerstomaten.
-
Snij de sandwiches net niet helemaal open.
-
Besmeer met de eiersalade.
-
Snij stroken van 2,5 cm breed uit de hesp en vorm er een tong mee.
-
Prik met een tandenstoker een halve kerstomaat als neus vooraan op elke sandwich.
-
Kleef de schijfjes geitenkaas vast met mayonaise als ogen boven de neus. Leg op elk schijfje een halve kapper.
-
Breek de sneden Parmaham in stukken en steek als oren bovenop de sandwich.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven