Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de vanillestok in de lengte door. Schraap met de achterkant van een mes het merg eruit.

  2. Zeef bloemsuiker. Klop de boter met de gezeefde bloemsuiker en het merg van de vanillestok tot een smeuïg geheel. Doe de massa in een spuitzak en spuit dotjes van 3 à 4 cm breed op bakpapier.

  3. Laat minimaal 1 u opstijven in de diepvries.

  4. Zeef de overige bloemsuiker met de maïzena in een kommetje.

  5. Smelt chocolade in de microgolf per 30 sec. Roer telkens goed.

  6. Roer dan de overige chocolade erdoor tot deze volledig gesmolten is.

  7. Schep de opgesteven bolletjes suikerboter door de chocolade en zet terug op het bakpapier.

  8. Wentel ze door de bloemsuikermaïzenamengeling.

  9. Verpak feestelijk.