Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de vanillestok in de lengte door. Schraap met de achterkant van een mes het merg eruit.
-
Zeef bloemsuiker. Klop de boter met de gezeefde bloemsuiker en het merg van de vanillestok tot een smeuïg geheel. Doe de massa in een spuitzak en spuit dotjes van 3 à 4 cm breed op bakpapier.
-
Laat minimaal 1 u opstijven in de diepvries.
-
Zeef de overige bloemsuiker met de maïzena in een kommetje.
-
Smelt chocolade in de microgolf per 30 sec. Roer telkens goed.
-
Roer dan de overige chocolade erdoor tot deze volledig gesmolten is.
-
Schep de opgesteven bolletjes suikerboter door de chocolade en zet terug op het bakpapier.
-
Wentel ze door de bloemsuikermaïzenamengeling.
-
Verpak feestelijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven