Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en teentjes look en snipper fijn.
-
Snij de chilipeper heel fijn. Verwijder de zaadjes als je niet houdt van pikant.
-
Pluk wat blaadjes koriander los om te garneren en snij de rest samen met de steeltjes fijn.
-
Schil de aardappelen en snij ze in brunoise.
-
Snij de tomaten in 4 en verwijder de zaadjes. Snij in brunoise.
-
Verwarm een scheut arachideolie in een wok met deksel. Bak de uisnippers tot ze zacht zijn en lichtjes beginnen te kleuren.
-
Verkruimel de gemalen biefstuk erover. Voeg chilipeper, look, gember en fijngesneden koriander toe. Roerbak tot het vlees gaat kleuren.
-
Kruid met koriander- en komijnpoeder, cayennepeper, kurkuma en 1 kl zeezout. Roerbak 5 min.
-
Voeg de tomaten- en aardappelstukjes toe. Dek de pot af en laat op een zacht vuur 15 min garen.
-
Doe de diepvrieserwtjes erbij en laat nog 15 min stoven.
-
Breng op smaak met garam masala en zeezout.
-
Laat 5 min rusten en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven