Kati rolls met kruidig gehakt
Eieren , Gluten , Lactose , Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Dip:
-
Pluk de muntblaadjes en snij de korianderblaadjes en steeltjes los. Snij de chilipers in stukjes en doe in het hakmolentje samen met de verse kruiden, suiker en een mespunt zout. Mix fijn met de yoghurt en zet opzij.
-
Pel de rode uien en snij in fijne halve ringen, besprenkel met limoensap en bestrooi met pilipili. Zet opzij.
-
Pel de ui en look en snipper fijn. Schil de gember en hak fijn. Hak ook de chilipepers fijn.
-
Verhit een scheut olie in een braadpan en roerbak de ui, look en chilipepers. Bestrooi met de specerijen en laat even meebakken. Voeg het gehakt toe en roerbak rul. Schep de tomatenpuree erdoor en breng verder op smaak. Hou warm.
-
Klop de eieren los, verhit een scheut olie in een pan en leg de gordita’s erin. Lepel wat losgeklopt ei erop en laat bakken op een zacht vuur; draai om zodat ook de eikant gebakken is. Bak in verschillende keren.
-
Verdeel het gekruid gehakt over de eikant, bestrooi met rode uienringen en platte peterselie, lepel daar wat mangochutney en yoghurtdip op. Serveer al dan niet opgerold.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven