Eieren , Gluten , Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Smelt de donkere chocolade op een lage stand in de microgolf. Laat de boter zacht worden.
-
Doe de suiker en de eieren in een grote kom en meng goed. Meng de zachte boter eronder.
-
Roer de bloem en het amandelpoeder erdoor.
-
Hak twee derde van de kastanjes. Voeg de gesmolten chocolade en gehakte kastanjes toe aan het beslag.
-
Giet het beslag in een bakvorm en bak 20 à 25 min in de voorverwarmde oven.
-
Werk af met de rest van de gekookte kastanjes en rasp wat pure chocolade erover.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven