Kastanjesoep met tartaar van sint-jakobsnoot, gerookte paling en zure room
Selder , Vis , Weekdieren , noten , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij fijn. Reinig de champignons en snij in stukken. Reinig de prei en snij fijn. Snij de knolselder fijn. Bak alles aan in een klontje boter.
-
Flambeer met een scheut cognac en blus met de groentebouillon.
-
Snij de kastanjes wat fijner en voeg toe aan de soep.
-
Laat alles 30 min zachtjes koken. Mix glad.
-
Tartaar: snij de sint-jakobsnoten en gerookte paling in kleine stukjes. Meng met de sojasaus. Kruid met peper.
-
Zet in het midden van de soepkommetjes een uitsteekring en vul met de tartaar.
-
Giet de kastanjesoep rond de tartaar.
-
Afwerking: snij de gerookte paling in stukjes. Snij 1 champignon in fijne plakjes.
-
Versier de tartaar met een klein lepeltje zure room, een stukje paling, een schijfje champignon en een lepeltje lompviseitjes.
-
Werk de soep af met een scheutje truffelolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven