sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng de boter, suiker, glucose en melk al roerend aan de kook.
-
Voeg de sesamzaadjes toe en roer nog 5 minuten op kookpunt.
-
Giet de hete massa in de siliconenvorm of op de bakplaat met siliconenmat.
-
Zet 25 minuten in een voorverwarmde oven van 170°C.
-
Haal de bakvorm of bakplaat uit de oven. De massa moet er nu wat karamelkleurig uitzien en vloeibaar zijn.
-
Laat de karamel wat afkoelen. Voel af en toe of de karamel opstijft.
-
Keer de vorm of plaat om als de karamel halfhard is en stort uit op een snijplank.
-
Snij met een groot mes repen van 5 cm breed en maak er vervolgens ruiten van. Je kan de karamel ook in stukken breken.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven