Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Brownies:
  3. Smelt de chocolade met 2/3 boter. Voeg toe aan de eieren, 1/2 suiker, de bloem, het zout en vanille-extract en meng goed.

  4. Giet in een bakvorm en bak 25 à 30 min in de voorverwarmde oven.

  5. Karamel:
  6. Smelt 1/2 suiker in een pan op een zacht vuur.

  7. Als de suiker gesmolten is en karamel is geworden, roer dan 1/3 van de boter erdoor.

  8. Warm de room op en giet voorzichtig bij de karamel. Voeg een snuifje zeezout toe en laat afkoelen.

  9. Hak de pecannoten fijn.

  10. Snij de brownie in stukken en serveer met de karamel en de gehakte noten erover.