sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kip in stukken van ± 3 à 4 cm dikte.
-
Marinade
Pel de look, schil de gember en rasp beide fijn.
-
Meng met de rest van de marinadeingrediënten en schep de kip erdoor. Laat minstens 30 min marineren.
-
Spoel de bladpeterselie en dep goed droog.
-
Gekruide maïzena
Doe de maïzenaingrediënten in een diep bord. Kruid met een snuif peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 80°C en de friteuse op 170°C.
-
Haal de stukken kip in porties door de maïzena. Schud het overtollige meel eraf en frituur ze goudbruin en gaar in 5 min.
-
Laat de porties uitlekken op keukenpapier. Bestrooi met wat zout en hou warm in de oven tot gebruik. Bak alle porties.
-
Doe de gefrituurde kipstukjes in kommetjes.
-
Frituur tot slot de bladpeterselie en werk de kip ermee af.
-
Serveer onmiddellijk met partjes citroen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven