Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verhit olie in een pan en bak de shoarmareepjes krokant.
-
Snij het gele pepertje in kleine ringen, giet er kokend water op, laat enkele min staan, giet af en verfris met koud water.
-
Pel de look en plet fijn in de yoghurt.
-
Was de platte peterselie, dep droog, pluk de blaadjes en hak fijn. Meng de lookyoghurt met de mayonaise, peterselie en honing. Kruid met peper en zout.
-
Was de tomaat en komkommer en snij alles in kleine dobbelsteentjes. Snij de ijsbergsla in fijne repen.
-
Frituur de frietjes krokant op 180°C.
-
Schik de frietjes in een schotel. Schik het shoarmavlees erop. Verdeel de gemalen kaas over het vlees en zet kort onder de grill.
-
Werk af met rucola, ijsbergsla, gele peper, komkommer en tomaat. Besprenkel de saus over alles.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven