Kalkoenhamburger met ananas, rijst en currysaus
Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalot en snij fijn. Stoof de snippers in 2 eetlepels kokosolie tot ze glazig zijn. Voeg de rijst toe en bak al roerend. Als de rijst glazig wordt, voeg 2 koppen water toe. Breng het water aan de kook. Laat gedurende 15 à 20 minuten zachtjes onder deksel koken tot de rijst al het water heeft opgeslorpt.
-
Snij de kalkoenfilet overlangs door en bak in de kokosolie.
-
Bak eveneens 2 schijfjes ananas.
-
Verwarm de currysaus.
-
Snij het hamburgerbroodje overlangs door en toast in de toaster.
-
Besmeer de bodem van de broodjes met wat currysaus. Schik er de kalkoenfilet, een schijfje ananas en rucola op.
-
Zet de andere helft van het broodje erop.
-
Serveer met de rijst, overgoten met een beetje currysaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven