Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 150°C.
-
Schroei de kalkoenfilet aan in hete boter. Laat verder garen in de voorverwarmde oven gedurende 30 minuten.
-
Steek met de uitsteekring cirkels van 12 cm uit de verse lasagnevellen, reken op 3 cirkels per persoon. Kook ze kort in kokend water en hou apart.
-
Reinig de spruitjes, verwijder de buitenste blaadjes. Kook beetgaar in gezouten water. Giet af. Snij de gekookte spruitjes in dikke plakjes.
-
Snij het witlof in fijne stukken. Spoel goed.
-
Pel de sjalotten en snij in fijne plakjes. Stoof de uiplakjes en het witlof in hete boter. Voeg de spruitplakjes toe en stoof verder. Laat licht karameliseren. Kruid met peper en zout.
-
Laat de rode wijn en gevogeltefond voor de helft inkoken. Bind met de bruine roux. Kruid met peper en zout.
-
Warm de lasagnevellen eventjes op in heet water. Giet af.
-
Schik afwisselend een laagje lasagne en witlof-spruitjesmengeling op het bord tot alle ingrediënten verdeeld zijn.
-
Snij de kalkoenfilet in plakjes. Leg op het bord en nappeer met de saus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven